POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Barcelona-målvakt närmar sig övergång

Barcelonas holländske målvakt Jasper Cillessen har under den här säsongen fått knapp speltid i konkurrens med Marc-André ter Stegen om en startplats i klubben. Redan i slutet av januari uppgav Mundo Deportivo att Cillessen vill lämna Barcelona för att få regelbunden speltid, men enligt uppgifterna ville Barcelona behålla målvakten.

Nu uppger däremot portugisiska A Bola att Cillessen är nära att skriva på för portugisiska storklubben Benfica. Målvakten ska nu ha fått tillåtelse av Barcelona att se sig om efter en ny klubbadress och därmed har Benfica blivit aktuellt.

Cillessen anslöt under sommaren 2016 till Barcelona från Ajax och är den här säsongen noterad för åtta matcher i alla turneringar. Målvakten har avtal med Barcelona fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-05-10 kl 19:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå