POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Juventus ger sig in i kampen om Umtitis underskrift

Barcelonas franske världsmästare Samuel Umtiti, 25, har haft en tuff säsong i den spanska storklubben med skadeproblem och en hel del matcher på avbytarbänken. Backen var mellan början av december och slutet av februari skadad och lyckades därefter inte ta tillbaka sin ordinarie plats i laget.

I slutet av mars uppgav därför Gazzetta dello Sport att Arsenal har kontaktat Barcelona om Umtiti och nu uppger Sport att även Juventus planerar att lägga ett bud på den franske backen. Sport har även uppgifter om att Arsenal ska göra detsamma.

Umtiti lämnade under sommaren 2016 Lyon för spel i Barcelona och är den här säsongen noterad för 14 matcher i alla turneringar. Mittbackens avtal med Barcelona sträcker sig fram till den sista juni 2023.

Publicerad 2019-05-10 kl 23:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå