Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Maguire kan göra sista matchen i Leicester - jagas av storklubbar

Sillybloggen

Leicesters engelska landslagsback Harry Maguire uppgavs redan förra sommaren vara aktuell för en flytt till Manchester United, men skrev i stället i september i fjol på ett nytt avtal med Leicester fram till sommaren 2023.

Trots det kan det, enligt engelska tidningen The Sun, bli mittbackens sista match i Leicester-tröjan för den här gången på söndag mot Chelsea i ligaavslutningen i Premier League. Tidningen uppger att 26-åringen mycket väl kan flytta i sommar.

Enligt The Sun är Manchester United, Tottenham och Arsenal alla ute efter att värva backen som ska vara värd 60 miljoner pund, drygt 750 miljoner kronor.

Leicester-tränaren Brendan Rodgers sa nyligen så här om spekulationerna kring att Maguire kan lämna klubben:

– Det har varit diskussioner. Vi får vänta och se, säger han enligt The Sun.

– Jag skulle älska att se att han stannade, men det beror på spelaren, fortsätter han.

Annons

Maguire anslöt under sommaren 2017 till Leicester från Hull City och är den här säsongen noterad för 31 matcher i alla turneringar. Backen är även bofast i det engelska landslagets startelva och kom bland annat till spel i landslagets samtliga matcher i förra sommarens världsmästerskap i Ryssland.

Publicerad 2019-05-10 23:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto