POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: PSG intresserat av Roma-stjärna

Paris Saint-Germain kan vara ute efter att förstärka sitt anfallsstall till nästa säsong. France Football uppger nu att den franska storklubben har kontakt med Roma-anfallaren Edin Dzeko för att locka över anfallaren till Frankrike.

PSG uppges inte vara nöjt med vad klubben sett av Eric Maxim Choupo-Moting den här säsongen, samtidigt som även Edinson Cavani kan vara på väg bort, vilket gjort att intresset trappats upp för Dzeko. Han anses vara en spelare som kan stärka lagets anfallslinje och vara ett bra komplement.

Dzeko är den här säsongen noterad för 13 mål och tio assist på 37 matcher i alla turneringar och har avtal med Roma till sommaren 2020.

Publicerad 2019-05-10 kl 18:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå