Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United uppges ha nobbat De Ligt-värvning förra sommaren - av rädsla för att han skulle bli tjock

Sillybloggen

Matthijs De Ligt är bara 19 år gammal, men är redan lagkapten för ett Ajax som var minuter ifrån att gå hela vägen till Champions League-final tidigare i veckan. De Ligt är en eftertraktad mittback som har kopplats ihop med flera europeiska storklubbar.

Manchester United är en av klubbarna som uppges intresserade av att värva holländaren, och nu skriver engelska Mirror att man hade chansen att värva honom redan förra sommaren – men avstod.

Enligt tidningen ville dåvarande tränaren José Mourinho värva De Ligt, men klubben lade in sitt veto efter att scouten Marcel Bout, som scoutat De Ligt under en längre tid och rekommenderat honom för United, påpekat att Matthijs far är överviktig och att det därför finns en risk att samma sak ska hända sonen, och att han därför skulle kunna tappa snabbhet och styrka.

Enligt Mirror ser De Ligt nu ut att följa lagkamraten Fenkie De Jong och gå till Barcelona i stället, och Uniteds mittbacksjakt ser ut att få fortsätta på annat håll.

Annons
Publicerad 2019-05-11 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto