Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United utmanar PSG om mittfältare

Sillybloggen

Everton-mittfältaren Idrissa Gueye, 29, uppgavs i januari vara nära en flytt till Paris Saint-Germain och bekräftade även efter transferfönstrets slut att en övergång var nära, men att den tyvärr inte föll in.

– Det var en dröm som tråkigt nog inte blev sann. Alla spelare jobbar för att komma till de bästa lagen för att spela matcher i Champions League. Jag är ärad av att PSG var intresserat av mig, sa han till franska tidningen L’Equipe då.

I början av april kom nya rapporter om att PSG vill göra ytterligare ett försök att värva mittfältaren i sommar, men nu rapporteras den franska storklubben få konkurrens.

Den engelska tidningen Daily Mail uppger att Manchester United är redo att utmana PSG om en värvning av Gueye för 40 miljoner pund, drygt 500 miljoner kronor, då United ska vara mer villigt att möta Evertons prislapp än vad PSG var i januari månad, vilket gjorde att affären föll samman den gången.

Annons

Uppgifterna gör också gällande att United ser Gueye som en potentiell ersättare till Paul Pogba vid en flytt i sommar för fransmannen.

Gueye anslöt sommaren 2016 till Everton från Aston Villa och är den här säsongen noterad för två assist på 34 matcher i alla turneringar. Senegalesens avtal med Everton sträcker sig fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-05-12 08:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto