Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Buffon: "Klubben har erbjudit mig förlängning"

Sillybloggen

Paris Saint Germains italienske målvakt Gianluigi Buffon, 41, har ett utgående avtal, men med en option på förlängning. Tidigare i maj kom rapporter om att PSG och Buffon skiljs åt i sommar, men nu berättar Buffon att han har blivit erbjuden förlängning.

– Klubben har erbjudit mig förlängning och det gör mig väldigt glad. Det är väldigt glädjande, säger han enligt Football-Italia.

– Vi kommer inom de närmaste dagarna att träffas för att titta på projektet och se om vi båda tycker att det är rätt att gå vidare, fortsätter han.

Buffon berättar att han trivs bra i klubben.

– Jag är lycklig i Paris. Jag har fått en otrolig erfarenhet av att som 40-åring få njuta av det här. Jag kom hit och var övertygad om att jag skulle få utmana mig själv som spelare och som människa och jag hittade det som jag letade efter i det ögonblicket, säger han.

Annons

Buffon är den här säsongen noterad för 24 matcher i alla turneringar. Han har under den här säsongen turats om med Alphonse Areola om att vara förstemålvakt.

Publicerad 2019-05-16 08:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto