Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United ute efter två Palace-spelare

Sillybloggen

Manchester United uppges vilja förstärka lagets försvarslinje med två ytterbackar från ligakonkurrenten Crystal Palace. Enligt engelska tidningen The Sun kan United lägga 50 miljoner pund, drygt 620 miljoner kronor för att plocka in Aaron Wan-Bissaka, 21, och Patrick van Aanholt, 28, till truppen i sommar.

United ska se Wan-Bissaka, som redan uppges vara på flera storklubbars önskelista, som en långsiktig ersättare till Antonio Valencia och Ashley Young som högerback, även om Diogo Dalot redan finns i klubben.

The Sun skriver att intresset för van Aanholt möjligen höjer på en del supportrars ögonbryn, men att tanken är att holländaren ska ge Luke Shaw nyttig konkurrens om en startplats som vänsterback i laget.

Wan-Bissaka och van Aanholt har båda under den här säsongen varit ordinarie i Palace. Wan-Bissaka har avtal fram till sommaren 2022, medan Aanholt har kontrakt till sommaren 2021 med Londonklubben.

Annons
Publicerad 2019-05-16 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto