POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Manchester United ute efter två Palace-spelare

Manchester United uppges vilja förstärka lagets försvarslinje med två ytterbackar från ligakonkurrenten Crystal Palace. Enligt engelska tidningen The Sun kan United lägga 50 miljoner pund, drygt 620 miljoner kronor för att plocka in Aaron Wan-Bissaka, 21, och Patrick van Aanholt, 28, till truppen i sommar.

United ska se Wan-Bissaka, som redan uppges vara på flera storklubbars önskelista, som en långsiktig ersättare till Antonio Valencia och Ashley Young som högerback, även om Diogo Dalot redan finns i klubben.

The Sun skriver att intresset för van Aanholt möjligen höjer på en del supportrars ögonbryn, men att tanken är att holländaren ska ge Luke Shaw nyttig konkurrens om en startplats som vänsterback i laget.

Wan-Bissaka och van Aanholt har båda under den här säsongen varit ordinarie i Palace. Wan-Bissaka har avtal fram till sommaren 2022, medan Aanholt har kontrakt till sommaren 2021 med Londonklubben.

Publicerad 2019-05-16 kl 07:00

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå