POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Swansea uppges erbjuda Potter nytt kontrakt - efter rykten om Brighton

Den tidigare ÖFK-tränaren Graham Potter, numera i Championship-laget Swansea, har uppgetts vara favorit till att ta över Premier League-klubben Brighton & Hove Albion, som sparkade tränaren Chris Hughton i veckan. BBC skrev dock för ett par dagar sedan att Swansea nobbade Brightons första försök till att knyta till sig tränare och den walesiska klubben verkar vilja behålla Potter.

Enligt brittiska Sky Sports har Swansea erbjudit Potter ett nytt kontrakt i syfte att övertala honom att stanna och därmed tacka nej till Brighton. Sky Sports skriver dock att Brightons är intakt och att Premier League-klubben kommer att lägga ett nytt bud i hopp om att kunna presentera honom som sin nya tränare.

Publicerad 2019-05-17 kl 16:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå