POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Uppgifter: AIK intresserat av Papagiannopoulos

Sotirios Papagiannopoulos lämnade för drygt ett år sedan allsvenskan och Östersund för spel i FC Köpenhamn. Mittbacken har dock fått sparsamt med speltid, vilket han inte var helt nöjd med.

– Jag hade förväntat mig mer speltid. Både jag och klubben vet att jag är för bra för att sitta på bänken. Jag kom hit för att få speltid. Vi får se hur det blir, sa han till FotbollDirekt för lite mer än vecka sedan.

I samma intervju sa han också att det finns intresse från allsvenska klubbar, om han skulle besluta sig för att vända hem till Sverige.

– Jag vet att det finns lite intresse från allsvenska klubbar. Men just nu är det inget jag tänker på. Jag har kontrakt med FCK så får vi se.

Nu uppger FotbollDirekt, men hänvisning till sajtens uppgifter, att AIK visar intresse för Papagiannopoulos om en eventuell framtid tillsammans i sommar. Enligt sajten är också mittbacken själv intresserad av alternativet och FotbollDirekt uppger att även FCK ska vara berett att sälja Papagiannopoulos.

Mittbackens kontrakt med FCK sträcker sig till och med 2022.

Publicerad 2019-05-17 kl 15:56

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå