Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK intresserat av Papagiannopoulos

Sillybloggen

Sotirios Papagiannopoulos lämnade för drygt ett år sedan allsvenskan och Östersund för spel i FC Köpenhamn. Mittbacken har dock fått sparsamt med speltid, vilket han inte var helt nöjd med.

– Jag hade förväntat mig mer speltid. Både jag och klubben vet att jag är för bra för att sitta på bänken. Jag kom hit för att få speltid. Vi får se hur det blir, sa han till FotbollDirekt för lite mer än vecka sedan.

I samma intervju sa han också att det finns intresse från allsvenska klubbar, om han skulle besluta sig för att vända hem till Sverige.

– Jag vet att det finns lite intresse från allsvenska klubbar. Men just nu är det inget jag tänker på. Jag har kontrakt med FCK så får vi se.

Nu uppger FotbollDirekt, men hänvisning till sajtens uppgifter, att AIK visar intresse för Papagiannopoulos om en eventuell framtid tillsammans i sommar. Enligt sajten är också mittbacken själv intresserad av alternativet och FotbollDirekt uppger att även FCK ska vara berett att sälja Papagiannopoulos.

Annons

Mittbackens kontrakt med FCK sträcker sig till och med 2022.

Publicerad 2019-05-17 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto