POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Uppgifter: Manchester City betalar utköpsklausul för Atlético-mittfältare

Manchester City uppges i sommar förstärka lagets mittfält. Spanska Cope uppger att Manchester City är berett att köpa loss Atlético Madrids spanske mittfältare Rodrigo för en utköpsklausul på 70 miljoner euro, drygt 750 miljoner kronor.

Atlético Madrid ska dessutom vara nöjt med en försäljning i den storleken och uppges inte vilja förhandla om spelaren.  Cope uppger även att Barcelona var intresserat av en värvning, men att intresset svalnade sedan laget gjorde klart med holländske mittfältstalangen Frenkie De Jong från Ajax.

Rodrigo är den här säsongen noterad för två mål och en assist på 46 matcher i alla turneringar. Mittfältaren har avtal med Atlético fram till sommaren 2023 och anslöt inför den här säsongen till klubben från ligakonkurrenten Villarreal.

Publicerad 2019-05-17 kl 07:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå