POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Tidigare ÖFK-tränaren Graham Potter klar för Premier League-klubb

Förra sommaren lämnade tränaren Graham Potter Östersund för Championship-klubben Swansea. Men hans sejour i det walesiska laget ser ut att bli ettårig. Potter har ihärdigt ryktats till Premier League-laget Brighton & Hove Albion efter att klubbens tränare Chris Hughton fått sparken tidigare i veckan.

BBC uppgav för ett par dagar sedan att Swansea nobbat Brightons första försök och Sky Sports rapporterade att Swansea var berett att ge Potter nytt kontrakt.

Men nu skriver The Guardian att Potter kommer att lämna. Enligt den brittiska tidningen kommer Brighton & Hove Albion att aktivera utköpsklausulen på runt 2 miljoner pund, närmare 25 miljoner kronor, för att knyta till sig Potter. The Guardian skriver vidare att Potter vill till Brighton och att Brighton är redo att presentera honom inom kort.

Publicerad 2019-05-18 kl 18:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå