POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Lyon-bas bekräftar - tidigare Barcelona-back ny huvudtränare

Lyon besegrade under lördagskvällen Caen i näst sista ligaomgången och befäste därmed sin position som trea i franska Ligue 1. Nu återstår endast en match kvar av säsongen – och därefter blir det skifte på tränarposten. Sedan tidigare är det klart att huvudtränaren Bruno Genesio lämnar efter säsongen – och i går bekräftade presidenten Jan-Michael Aulas vem det är som ersätter tränaren till nästa säsong.

Aulas meddelade, efter lördagskvällens seger, att förre brasilianske Barcelona-backen Sylvinho tar över som ny huvudtränare i klubben, samtidigt som brasilianske Lynok-ikonen Juninho blir ny sportdirektör.

– Juninho kommer att ansluta direkt. Han väljer tränaren. Jag träffade Sylvinho, han tackade ja, säger Aulas till Canal Plus enligt Reuters.

Sylvinho tillhörde, som spelare, bland annat Arsenal, Barcelona och Manchester City och basade som tränare senast över Brasiliens U23-lag, men har även varit assisterande tränare i det brasilianska A-landslaget och i Inter i Serie A.

Publicerad 2019-05-19 kl 08:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå