Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Manchester United uppges följa målvakt - kan ersätta De Gea

Manchester Uniteds spanske målvakt David De Gea har ett år kvar på sitt kontrakt och ryktas vara aktuell för en flytt till bland annat Paris Saint-Germain. United uppges förhandla med målvakten om ett nytt kontrakt, men ännu är inget klart.

ANNONS

Enligt Metro följer därmed United potentiella ersättare till De Gea om målvakten lämnar klubben och en av dessa är Ajax-målvakten André Onana. Uppgifterna gör gällande att United redan presenterat ett bud för Ajax på målvakten. Däremot ska Ajax, som värderar målvakten till 40 miljoner euro, drygt 430 miljoner kronor, ha avslagit Uniteds bud.

Onana, 23, är född i Kamerun, men flyttade tidigt till Barcelonas akademi innan han under vintern 2015 skrev på för Ajax. Onana har avtal med Ajax till sommaren 2022 och blev den här säsongen noterad för 55 matcher i alla turneringar.

 

Publicerad 2019-05-19 kl 10:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto