Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid-stjärna bekräftar: "Jag stannar här nästa år"

Sillybloggen

Real Madrids franske stjärnback Raphael Varane, 26, skrev redan under sommaren 2011 på för den spanska jätten och har bland annat varit med och vunnit fyra Champions League-titlar. Den här säsongen blev däremot inte som någon i laget tänkte sig med uttåg mot Ajax i Champions League-åttondelsfinalen och en tredjeplats i La Liga.

Varane har, med anledning av Real Madrids värvning av Porto-backen Eder Militao, bland annat kopplats ihop med en flytt till Juventus, men bekräftar nu att han kommer att stanna i “Marängerna”.

– Jag kommer att stanna här nästa år. Jag är säker på att vi kommer att återuppleva starka känslor, säger han till spanska tidningen Marca.

Varane berättar vidare att han är missnöjd med den här säsongen, men att han under nästa säsong hoppas komma upp i sin bästa nivå igen.

– Vi har kämpat, försökt och kan inte skylla på något. Sanningen är att vi saknade gnistan i de svåra stunderna. Det går cykler inom fotbollen och förra säsongen var jag inte på min bästa nivå. Vi kommer att få se den bästa Varane igen, säger han.

Annons

Varane blev den här säsongen noterad för 43 matcher i alla turneringar och har avtal med den spanska storklubben till sommaren 2022.

Publicerad 2019-05-21 19:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto