POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Sky: Manchester United nära första sommarvärvningen - överens med Swansea-talang

Manchester United uppgavs redan i början av maj vara intresserat av att värva Swansea-yttern Daniel James, 21. Sky Sports rapporterade då att övergångssumman skulle landa på 15 miljoner pund, drygt 185 miljoner kronor.

Nu uppger Sky Sports att United är överens med James om spelarens personliga avtal, medan klubbarna ännu inte är överens, men fortsatt samtalar om en övergång. Han förväntas därmed, enligt Sky, bli Uniteds första värvning i sommarens transferfönster.

James var redan i januari nära en flytt från Swansea, men då till Leeds. Affären föll däremot samman på transferfönstrets sista dag. Enligt Sky Sports gjorde James den obligatoriska läkarundersökningen, medan Swansea drog sig ur i sista stund.

James har avtal med Swansea fram till sommaren 2020 och blev den här säsongen noterad för fem mål och tio assist på 38 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-05-21 kl 21:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå