Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus nära stjärnvärvning - trycker på i samtal med Lazio

Sillybloggen

Lazios serbiske mittfältsstjärna Sergio Milinkovic-Savic, 24, rapporterades redan förra sommaren vara aktuell för en flytt till en större klubb. Juventus och Manchester United nämndes då som möjliga alternativ, men mittfältaren blev kvar i Rom.

Nu skriver italienske journalisten Gianluca Di Marzios sajt gianlucadimarzio.com att Juventus försöker accelerera för att avsluta förhandlingar med Lazio om en värvning av serben. Ännu ska inte parterna vara överens om en prislapp.

Enligt sajten ville Lazios president Claudio Lotito förra sommaren ha 100 miljoner euro, lite mer än en miljard kronor för mittfältaren.

Milinkovic-Savic har avtal med Lazio fram till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för sju mål och fyra assist på 41 matcher i alla turneringar. Serben spelade senast från start i italienska cupfinalen mot Atalanta och stod för ett mål när laget vann med 2-0 och därmed fick fira en cuptitel.

Annons
Publicerad 2019-05-21 20:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto