Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Berg lämnar Al-Ain - uppges överens med klubb i Qatar

Sillybloggen

År 2018 skrev landslagsanfallaren Marcus Berg på ett tvåårskontrakt med Al-Ain i Förenade Arabemiraten. Under sina säsonger i Al-Ain har han gjort totalt 46 mål på 60 matcher samtidigt som han fortfarande varit uttagen i Blågult.

Men nu får Berg se sig om efter en ny klubb. När hans kontrakt löper med klubben ut i sommar så kommer han inte att bli kvar, enligt Twitter-kontot UAE Sports News. Enligt UAE Sports News meddelar Berg att han kommer att lämna klubben.

– Jag lämnar med tacksamhet, säger han enligt Twitterkontot.

Även tidningen Emarat Al Youm rapporterar att Berg inte kommer att stanna kvar i Al-Ain och att han gjorde sin sista hemmamatch i måndags.

Sportbladet skrev för ett par veckor sedan att Al-Ain och Marcus Berg inte skulle fortsätta sitt samarbete, trots att klubben hade en option om att förlänga Bergs avtal.

Annons

– Vi tittar på andra alternativ, så är det, sa han till tidningen.

Tidigare i våras uppgav Studio Allsvenskan att Marcus Berg är aktuell för en återkomst i IFK Göteborg. Anfallaren berättade sedan för Aftonbladet att han var medveten om Blåvitts intresse.

– Jag har jättebra kontakt med flera personer i IFK Göteborg och vi pratar med varandra. Men att vi skulle vara nära en överenskommelse kom som en överraskning, sa han till Sportbladet.

Men en återkomst till Blåvitt ser det inte ut att bli. Enligt grekiska gazzetta.gr ska Berg ha tackat ja till ett kontrakt värt 2,8 miljoner euro, det vill säga drygt 30 miljoner kronor från en klubb i Qatar.

Al-Ain har en match kvar att spela den här säsongen, mot Al-Wahda på söndag.

Publicerad 2019-05-22 12:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto