Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Chelsea-stjärnan: "Skulle bli förvånad om Sarri lämnar"

Sillybloggen

Chelseas italienske tränaren Maurizio Sarri spekuleras – trots en tredjeplats i Premier League, en finalplats i ligacupen och en kommande final i nästa vecka i Europa League – vara på väg bort från den engelska storklubben. Senast i dag (onsdag) rapporterade Sky Sports, med hänvisning till Sky Italia, att Sarri är en av två kandidater som kan ersätta Massimiliano Allegri som huvudtränare i Juventus, samtidigt som italienska tv-kanalen Sport Mediaset nyligen uppgav att klubbikonen Frank Lampard förväntas ersätta Sarri.

Sarri höll under onsdagen presskonferens och sa då så här om sin framtid:

– Jag är väldigt glad att stanna i Chelsea i Premier League. Jag har två år kvar på mitt kontrakt så jag har inte någon kontakt med andra klubbar. Självklart kommer vi att ha ett möte om framtiden. Men det är normalt, det gör man alltid i slutet av säsongen, sa han enligt engelska tidningen The Guardian.

Nu uttalar sig även Chelseas italienske mittfältsstjärna Jorginho, som följde med Sarri från Napoli till Chelsea inför den här säsongen, om ämnet. Han menar att det skulle vara oväntat om italienaren tvingas bort från klubben.

Annons

– Jag skulle bli förvånad om han lämnar. Vi kom trea i Premier League bakom Manchester City och Liverpool. Vi är i Europa league-final och gick även till final i ligacupen. Det har varit en positiv säsong. Sarri är avslappnad, än mer nu än i andra perioder av den här säsongen, säger Jorginho till Sky Sport Italia enligt Football-Italia.

Chelsea avslutar den 29 maj säsongen med spel mot Arsenal i Europa League-finalen i Baku.

Publicerad 2019-05-22 19:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto