Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid-backen: "Har erbjudanden från Europa - men målet är att stanna"

Sillybloggen

Real Madrids spanske vänsterback Sergio Reguilon, 22, är fostrad i klubbens akademi och blev inför den här säsongen uppflyttad till A-laget. Reguilon fick inte särskilt mycket speltid under Julen Lopeteguis ledning, men fick stort förtroende av Santiago Solari innan Zinedine Zidane tog över laget och det blev mindre speltid igen.

Efter Zidanes ankomst har det spekulerats i att Reguilon kan tvingas bort från klubben, då Real Madrid uppges, enligt Marca, vara intresserat av värva vänsterbacken Ferland Mendy från Lyon. Däremot planerar inte spanjoren själv att lämna “Marängerna”.

– Jag har erbjudanden från utlandet, från Europa. Jag skulle tycka om att spela utomlands, men jag föredrar att stanna i Real Madrid. Det är mycket rykten, men det är upp till ledningen i klubben, säger han enligt Goal.com.

– Jag vet att klubben är nöjd med det jag uppnått den här säsongen och jag tror på mig själv och på det jag har gjort. Jag har förtroende för tränaren och mitt kontrakt. Jag tror att det kommer att bli en bra lösning för alla, fortsätter han.

Annons

Reguilon berättar även att han haft möten med Zidane om sin framtid.

– Det vi pratade om är konfidentiellt, men jag är glad över de två mötena vi hade. Mitt mål är att stanna i Real Madrid, men vi får se vad som händer. Sommaren är väldigt lång och allt kan hända. Jag är däremot lugnt.

Reguilon blev den här säsongen noterad för tre assist på 22 matcher i alla turneringar. Backen har avtal med Real Madrid till sommaren 2020.

 

Publicerad 2019-05-22 22:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto