Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Motstridiga uppgifter i Italien om Guardiola till Juventus

Sillybloggen

Ny dag och nya uppgifter om vem som ska leda Juventus framöver. Under onsdagen skrev Sky Italia att Chelsea-tränaren Maurizio Sarri var en av två kandidater till att ta över och tidigare uppgifter från italienska medier har gjort gällande att Lazios Simone Inzaghi ska vara aktuell för klubben. En annan tränare som ryktats vara aktuell är Manchester Citys Pep Guardiola, vilket spanjoren själv dementerat.

– Jag kommer inte att flytta till Turin, sa han enligt han enligt Manchester Citys för lite mindre än en vecka sedan.

Trots att spanjoren dementerat uppgifterna rapporterar nu den italienska nyhetsbyrån AGI att Guardiola kommer att ta över Juventus. Enligt nyhetsbyrån kommer spanjoren att skriva på ett kontrakt värt 24 miljoner euro per säsong den 4 juni och att Guardiola kommer att presenteras som ny huvudtränare tio dagar senare.

Men det råder motstridiga uppgifter i Italien. Enligt Sky Italia-journalisten Alessandro Alciato är det noll procents sannolikhet att Guardiola tar över Juventus. Detta skriver Alciato i ett inlägg på Twitter.

Annons

Publicerad 2019-05-23 11:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto