POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Nygren uppges närma sig Genk

Benjamin Nygren kommer allt närmre en flyt till Belgien, enligt uppgifter till Sportbladet. Tidigare i veckan rapporterade belgiska Het Laatste Nieuws att klubbarna förhandlade om en övergång, och enligt tidningen är parterna nu nära att komma överens.

Het Laatste Nieuws skrev då att Blåvitt ville ha runt 40 miljoner för den svenske anfallstalangen.

Enligt Sportbladet kan övergångssumman, om olika prestationsbaserade bonusar löses ut, landa på “närmare 50 miljoner kronor”.

IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson har tidigare inte velat kommentera just Genk, men bekräftat att det finns ett intresse för 17-åringen.

Nygren själv, till GP, efter matchen mot Hammarby:

– Jag trivs jättebra i Blåvitt. Vi har jättebra tränare, jättebra lag och jag trivs jättebra i gruppen. Fansen är härliga. Matcherna och träningarna är riktigt bra kvalité för mig just nu och jag har inte funderat på något annat. Sen vet jag inte ens vad det finns för alternativ och jag trivs svinbra i Blåvitt. Det är där mitt fokus ligger nu

Publicerad 2019-05-23 kl 22:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå