Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Olympiakos visar intresse för Berg

Sillybloggen

Marcus Berg kommer att lämna Förenade Arabemiraten och Al Ain då hans kontrakt går ut. Landslagsanfallaren har tidigare, av podcasten Studio Allsvenskan, uppgetts vara aktuell för en flytt till IFK Göteborg – men under onsdagen rapporterades av grekiska Gazzetta att svensken i stället troligen skulle skriva på för en klubb i Qatar.

Enligt den egyptiske journalisten Ahmed Ragab är den qatariska klubben i fråga Al-Ahli från Doha och under torsdagen skrev Ragab på Twitter att Berg har en överenskommelse med klubben.

De verkar dock inte vara ensamma om att uppvakta svensken. Berg hade som bekant en mycket framgångsrik period i Grekland innan flytten, då i Panathinaikos – och får man tro grekiska SDNA finns det även nu intressenter från Grekland. Tidningen uppger att Olympiakos lagt in en stöt för att locka över Berg och att svensken ”vet att det kan vara karriärens sista stora kontrakt” och att han därför tar sig tid att välja.

Annons

I en radiointervju i Grekland, som grekiska sajten Sport24 hänvisar till, säger presidenten Yiannis Moralis att “vi får se”, på frågan om Berg.

Publicerad 2019-05-23 19:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto