Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea redo att släppa Sarri - för 60 miljoner

Sillybloggen

Det har cirkulerat en hel del rykten om vem som ska ta över Juventus. Det har rapporterats om att Lazios Simone Inzaghi ska vara aktuell liksom Manchester Citys Pep Guardiola. Den spanske tränaren har dock dementerat skriverierna flertalet gånger.

En annan kandidat som seglat upp är Maurizio Sarri. För ett par dagar sedan uppgav Sky Sports, men hänvisning till Sky Italia, att italienaren var en av två huvudkandidater till att ta över den italienska storklubben.

Nu uppger The Sun att man ”exklusivt” kan rapportera att Chelsea är berett att släppa Sarri. Enligt den engelska tabloiden är klubben beredd att släppa honom till vilken klubb som helst för en summa på fem miljoner pund, drygt 60 miljoner kronor.

Nyligen uppgav italienska Sport Mediaset att Chelsealegendaren, tillika Derby-tränaren, Frank Lampard är aktuell för att ersätta Sarri på tränarposten i Londonlaget.  Så sent som idag berättade Derbys ägare Mel Morris att det inte kommit några förfrågningar om Lampard.

Annons

– Det har inte funnits några förfrågningar från någon att prata med, sa han enligt Sky.

– Det är oundvikligt att Frank kommer att kopplas samma med jobbet i Chelsea och en dag kanske det kommer att hända. Men Chelsea är en mycket professionell klubb och de har en stor match att spela nästa vecka. Stor i termer av det ekonomiska, men också att de kan vinna en final, sa Morris.

Publicerad 2019-05-24 15:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto