Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sarri uppges ha gett ledningen besked - vill lämna Chelsea

Sillybloggen

Chelseas italienske tränare Maurizio Sarris framtid uppges vara osäker i Londonklubben. Tränaren tog inför den här säsongen över laget och har under delar av säsongen fått utstå hård kritik från supportrar. Detta trots att han i slutändan ledde laget till en tredjeplats i Premier League, final i ligacupen och seger i Europa League.

Men nästa säsong ser han inte ut att träna laget.

Sky Italia uppgav i veckan att Juventus, som är ute efter en ny tränare sedan det stod klart att Massimiliano Allegri inte leder laget nästa säsong, har Sarri högst upp på sin önskelista med tänkbara tränarnamn. Uppgifterna gjorde också gällande att Sarris representanter har träffat Juventus och att hans agent  Fali Ramadani kommer att träffa Chelseas klubbdirektör Marina Granovskaia för att diskutera framtiden.

Nu uppger Sky Italia att Ramadani, under fredagen träffade, Granovskaia och gav besked om att tränaren vill lämna klubben. Granovskaia ska då ha lovat att föra vidare önskemålet till ägaren Roman Abramovitj.

Annons
Publicerad 2019-05-31 23:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto