Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Alavés överens med West Ham om anfallare - kan ge Guidetti konkurrens

West Ham köpte förra sommaren loss spanske anfallaren Lucas Perez från Arsenal. Perez svarade under säsongen för sex mål på 19 matcher i alla turneringar, men kan nu redan vara på väg bort från Londonklubben för spel i Spanien.

ANNONS

Enligt Sky Sports är West Ham överens med Deportivo Alavés om en övergång för anfallaren värd 2,2 miljoner pund, drygt 26 miljoner kronor. Uppgifterna gör vidare gällande att det inte lär bli några problem när anfallaren ska komma överens med Alavés om det personliga avtalet och därmed kan snart övergången bli officiell.

Om Perez går till Alavés ger han  svenske landslagsanfallaren John Guidetti konkurrens om en startplats i laget. Guidetti fick under den här säsongen ont om speltid från start, men noterades totalt för 22 matcher i La Liga.

Publicerad 2019-05-31 kl 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto