POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Isak närmar sig Sociedad - flytten på väg att bli klar

Under tisdagen rapporterade den baskiska lokaltidningen El Diario Vasco att Real Sociedad visar intresse för den svenske landslagsanfallaren Alexander Isak, som nu tillhör Borussia Dortmund men som under förra säsongen var utlånad till Willem II.

Tidningen skrev då att klubben tagit kontakt med Dortmund för att hitta en överenskommelse.

Och förhandlingarna ser ut att gå framåt. Enligt Marco Antonio Sande, journalist på radiostationen Cope och baserad i just San Sebastian, är parterna på väg att göra klart med värvningen av 19-åringen.

”Real Sociedad är på väg att slutföra en affär för Alexander Isak, en svensk forward från Borussia Dortmund”, skriver Sande och förklarar att processen är långt gången.

Även Francesc Aguillar på den katalanska tidningen Mundo Deportivo, tidningen som tidigare rapporterat att Barcelona visat intresse för svensken, uppger liknande information. Enligt Aguillar är Barcelona ute ur leken för Isaks del – och en flytt till Sociedad är i princip klar.

”Barcelona har följt Alexander Isak, den svenske forwarden som skrivit på för Real Sociedad och som tillhörde Borussia Dortmund. Hans tid på lån i nederländska Willem II blev en succé. Han hade varit den idealiske ersättaren till Luis Suarez sett till ålder, pris och utvecklingspotential”, skriver Aguillar.

Publicerad 2019-06-05 kl 19:07

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto