POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Därför dröjer flytten till Barcelona för Griezmann

Antoine Griezmann har deklarerat att han nu lämnar Atletico Madrid. Men ännu har inget officiellt kommunicerats kring anfallarens framtid vad gäller ny klubbadress. Barcelona har hela tiden rapporterats som det mest troliga alternativet men även PSG har uppgetts uppvakta Griezmann.

Franska Le Parisien skjuter nu dock ner uppgifterna om en Paris-flytt en aning. Enligt tidningen kommer Griezmann att gå till Barcelona – anledningen till att det dröjer ska främst bero på att fransmannens utköpsklausul den 1 juli sjunker från 200 miljoner euro till 120 miljoner euro.

Griezmann har kontrakt med Atletico till 2023.

Publicerad 2019-06-10 kl 08:02

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå