POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid satsar allt på Pogba

Paul Pogba har under en tid, tillsammans med många andra stjärnor, ryktats till Real Madrid och så sent som för tre dagar sedan uppgav brittiska Mirror att en spanska huvudstadsklubben tänka sig att erbjuda Gareth Bale som en del av betalningen för att få igenom köpet av Manchester United-mittfältaren. Tidningen uppgav även att United inte ska vara suget att släppa Pogba och att i så fall kräver åtminstone 1,5 miljarder kronor för hans signatur.

Nu skriver spanska Marca att Real Madrid kommer att ge och satsa allt för att knyta till sig fransmannen. Enligt Madridtidningen ska klubben lägga intresset för Tottenhams Christian Eriksen och Ajaxs Donny van de Beek åt sidan för att kraftsamla och knyta till sig Pogba. Marca uppger att Manchester United, precis som Mirror gjorde för ett par dagar sedan, kommer att kräva minst 150 miljoner euro, lite mer än 1,5 miljarder kronor, för spelaren.

Real Madrid har sedan tidigare värvat Eder Militao, Luka Jovic och Eden Hazard.

Publicerad 2019-06-11 kl 08:39

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto