POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Lukaku efter rykten om Inter: "Vet vad jag kommer göra - men tänker inte säga det"

Är Romelu Lukaku på väg bort från Manchester United? Möjligtvis, det är nämligen en fråga han gav ett aningen kryptiskt svar till efter Belgiens 3-0-triumf mot Skottland i EM-kvalet.

– Jag har kontrakt med Manchester United. Jag kommer att prata med klubben och min agent Federico Pasorello för att fatta det bästa beslutet. Jag ska njuta av semestern med min familj nu. Jag vet vad jag kommer göra, men tänker inte säga det. Om jag förväntar mig en händelserik sommar? Ja, säger den reslige anfallaren enligt Het Laatste Nieuws.

Tidigare har Inter uppgetts vara intresserat av 26-åringen.

Publicerad 2019-06-12 kl 08:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå