POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Ny klubb efter Marcus Berg - ringar in anfallaren som ett "stornamn"

Landslagsanfallaren Marcus Berg är på jakt efter ny klubb. 32-åringen meddelade för ett par veckor sedan att han skulle lämna Al-Ain i Förenade Arabemiraten och sedan dess har det rapporterats om intresse från Olympiakos och Ah Ahli i Qatar.

Nu ger sig ytterligare en klubb in i jakten på Berg, enligt turkiska Denizli Deda Haber. Sajten skriver att svensken är ett av två aktuella ”stornamn” för att förstärka Denizlispor, som nyligen blev uppflyttat till den turkiska högstaligan.

Klubbpampen Ali Cetin i Denizlispor har enligt sajten utlovat att klubben kommer att förstärka med ett etablerat namn. En annan spelare som Deniz Deda Haber nämner som ett alternativ är Hugo Rodallega, tidigare anfallare ibland annat Wigan och Fulham.

Publicerad 2019-06-12 kl 07:25

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto