Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Watford på fortsatt jakt efter Olsen - men ännu inga förhandlingar

Sillybloggen

Svenske landslagsmålvakten Robin Olsen ser inte ut att ha en framtid i Roma. Landslagsmålvakten anslöt efter förra sommarens VM från FC Köpenhamn till Serie A-klubben och tog direkt en ordinarie startplats. Men efter att tränaren Eusebio Di Francesco och sportchefen Monchi lämnade klubben och Claudio Ranieri tog över som tränare på tillfällig basis, så fick svensken avsluta andra halvan av säsongen på bänken.

Därefter kom rapporter från Italien, däribland från tidningen Gazzetta dello Sport, om att Roma är redo att släppa Olsen, samtidigt som Corriere dello Sport uppgav att Premier League-klubben Watford är berett att lägga 8,5 miljoner euro, drygt 90 miljoner kronor för en permanent övergång.

Sedan tystnade ryktesfloran något.

Nu uppger däremot Calciomercato.com att Watford fortsatt är intresserat av att värva Olsen, då den engelska klubben är ute efter en ersättare till åldrande målvakterna – 35-årige Ben Foster och 38-årige Heruleho Gomes. Däremot ska inga förhandlingar vara igång, även om Watfrod uppges vara berett att betala det Roma kräver, det vill säga mellan 10 och 15 miljoner euro, mellan drygt 107 och 161 miljoner svenska kronor.

Annons

Robin Olsen blev under den här säsongen noterad för 35 matcher i alla turneringar för Roma och har avtal till sommaren 2023.

Publicerad 2019-06-12 16:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto