POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Feyenoord öppnar för att låna ut svensk U21-landslagsman - igen

Emil Hansson tillhör Feyenoord, men var under den gångna utlånad till RKC Waalwijk i den holländska andradivisionen. Där hade den svenske U21-landslagsmannen en bra säsong och gjorde totalt 13 mål och 12 assist på 44 matcher.

Nu kommer han att återvända till Feyenoord för att försöka roffa åt sig en plats i laget. Frågan är dock om han kommer att vara kvar i storklubben när säsongen drar igång i augusti. Feyenoords tekniske direktör Sjaak Troost öppnar för att det kan bli en ny utlåning för 20-åringen.

– Faktum är att året i RKC i Eerste Divisie (andradivisionen) var bra för hans utveckling. Det är viktigt att ha i åtanke är han han måste spela fotboll. Han är i en ålder där han kan spela varje vecka, i bästa fall i Feyenoord, annars på annat håll på Eredivisie-nivå. Baserat på det kommer vi snart att utvärdera läget runt, eller efter, försäsongen, säger Troost i en intervju med Voetbal International enligt voetbalprimeur.nl.

Hansson har kontrakt med Feyenoord över nästa säsong.

Publicerad 2019-06-13 kl 08:44

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto