Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Feyenoord öppnar för att låna ut svensk U21-landslagsman - igen

Sillybloggen

Emil Hansson tillhör Feyenoord, men var under den gångna utlånad till RKC Waalwijk i den holländska andradivisionen. Där hade den svenske U21-landslagsmannen en bra säsong och gjorde totalt 13 mål och 12 assist på 44 matcher.

Nu kommer han att återvända till Feyenoord för att försöka roffa åt sig en plats i laget. Frågan är dock om han kommer att vara kvar i storklubben när säsongen drar igång i augusti. Feyenoords tekniske direktör Sjaak Troost öppnar för att det kan bli en ny utlåning för 20-åringen.

– Faktum är att året i RKC i Eerste Divisie (andradivisionen) var bra för hans utveckling. Det är viktigt att ha i åtanke är han han måste spela fotboll. Han är i en ålder där han kan spela varje vecka, i bästa fall i Feyenoord, annars på annat håll på Eredivisie-nivå. Baserat på det kommer vi snart att utvärdera läget runt, eller efter, försäsongen, säger Troost i en intervju med Voetbal International enligt voetbalprimeur.nl.

Annons

Hansson har kontrakt med Feyenoord över nästa säsong.

Publicerad 2019-06-13 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto