POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6d

Officiellt: Kollaps mot Ukraina - nu får förbundskaptenen sparken

Mladen Krstajić tog hösten 2017 över som förbundskapten för Serbiens landslag och ledde landslaget till en tredjeplats i gruppen bakom Brasilien och Schweiz i Ryssland. Men nu är serbens tid som förbundskapten för landslaget över.

Det serbiska fotbollsförbundet meddelade under torsdagen att Krstajić får sparken. Detta bara några dagar efter senaste 5-0-förlusten mot Ukraina på bortaplan i EM-kvalet. Förbundet skriver på sin hemsida att Krstajić har gått med på att säga upp sitt avtal och att processen nu är inledd för att finna en ny förbundskapten.

Serbien har endast samlat ihop fyra poäng på tre matcher i sin EM-kvalgrupp.

Publicerad 2019-06-13 kl 22:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå