POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Lyon-tränaren lämnar efter fem titlar på två år

Lyon är dominant på damsidan i fotbollsvärlden. Tränaren Reynald Pedros har under senaste två säsongerna lett laget till två ligatitlar, en inhemsk cuptitel och två Champions League-titlar, men lämnar nu den franska storklubben.

Lyon meddelade under torsdagen att Pedros lämnar klubben efter en ömsesidig överenskommelse. Lyon beskriver beslutet som att klubben nu “behöver andra metoder och en ny approach för att laget ska pånyttfödas och fortsätta att utvecklas” .

Pedros tog under 2017 över Lyons damlag.

Publicerad 2019-06-13 kl 22:02

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå