POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Lukaku överens med Inter om personligt kontrakt

Inter har varit på jakt efter Romelu Lukaku den senaste tiden. Nu menar Gazetta dello Sport att anfallaren har kommit överens om ett personligt kontrakt med klubben.

Inter ska även vara i samtal med Manchester United om en övergångssumma för belgaren, som kommer att kosta minst 70 miljoner euro. Enligt den italienska tidningen kommer Lukaku att få 7,5 miljoner euro om året.

Lukaku uttalde sig nyligen om sin framtid.

– Jag har kontrakt med Manchester United. Jag kommer att prata med klubben och min agent Federico Pasorello för att fatta det bästa beslutet. Jag ska njuta av semestern med min familj nu. Jag vet vad jag kommer göra, men tänker inte säga det. Om jag förväntar mig en händelserik sommar? Ja, sa den reslige anfallaren enligt Het Laatste Nieuws.

Publicerad 2019-06-13 kl 18:07

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto