POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Woodgate tar över Middlesbrough

Jonathan Woodgate lade skorna på hyllan efter säsongen 2014-2015. Den tidigare engelske landslagsmannen kunde då summera en framgångsrik karriär med bland annat spel i Real Madrid och Tottenham. När han avslutade karriären representerade han Middlesbrough och han blev kvar klubben som tränare i ett av ungdomslagen.

Nu får han dock ikläda sig en betydligt större kostym. Den nu 39-årige Woodgate presenterades i dag som ny tränare för klubbens Championship-lag. Kontraktet är skrivet över tre säsonger och i sin stab kommer han ha sällskap av den förre irländske landslagsmannen Robbie Keane.

Publicerad 2019-06-14 kl 10:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå