Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Juventus överens med Chelsea - Sarri kan snart presenteras

Sillybloggen

Maurizio Sarri har, sedan Massimiliano Allegri lämnade Juventus, spekulerats vara aktuell för att utses till ny tränare i den italienska storklubben. Senast i förra veckan uppgav trovärdiga engelska tidningen The Guardian att Sarri fått grönt ljus av Chelsea att lämna klubben och att ett treårskontrakt ligger redo på bordet för tränaren.

Nu verkar den också snart vara klart.

Italienska Sky uppger under torsdagskvällen att Juventus har nått en överenskommelse med Chelsea om en affär gällande Sarri. Uppgifterna gör gällande att Juventus inom de kommande dagarna kommer att presentera Sarri som ny tränare med, precis som The Guardian uppgav, ett kontrakt över tre år.

Sarri anslöt inför förra säsongen till Chelsea från Napoli som ny huvudtränare och ledde laget till seger i Europa League, men även till en tredjeplats i Premier League och final i ligacupen, där det till slut blev förlust mot Manchester City efter straffläggning.

Annons
Publicerad 2019-06-14 00:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto