POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Helsingborg säljer Bjarnason till Tyskland

Andri Runar Bjarnason, 28, kan vara på väg bort från Helsingborg. Islänningen sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen, och nu skriver Fotbolldirekt att HIF säljer islänningen till tyska Kaiserslautern, som spelar i tredjedivisionen 3. Liga. Helsingborgs Dagblad har samma uppgifter, att Bjarnason säljs till Kaiserslautern.

Bjarnason kom till HIF inför säsongen 2018 och har under den nuvarande säsongen gjort tre mål och en assist på åtta matcher för ett Helsingborg som ligger på kvalplats. Förra säsongen gjorde han 16 mål i superettan.

Publicerad 2019-06-14 kl 20:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå