Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Verona och Torino uppges vara på skilda våglängder om Gustafson

Sillybloggen

Samuel Gustafson var under den gångna säsongen utlånad till ett Hellas Verona som tog steget upp i Serie A. Lånet sträckte sig över säsongen, vilket innebär att han nu snart är tillbaka i Turin.

Corriere di Verona och Tuttomercatoweb uppger att Hellas Verona även nästa säsong vill ha Gustafson på lån hos sig. Det ska dock gå stick i stäv med vad Torino vill. Enligt uppgifterna har Torino för avsikt att sälja Gustafson och inte låna ut honom ytterligare en gång.

När Fotbollskanalen pratade med Samuel Gustafson för ett par veckor sedan berättade han inte hade framtiden helt klar för sig.

– Jag har ett år kvar på kontraktet med Torino, över nästa säsong också. Så rent kontraktsmässigt så ska jag tillbaka till Torino, men jag har ingen aning om vad som kommer hända. Det är fler viljor än min som ska uttryckas. Rent konkret blir jag Torinospelare i sommar igen, sedan vet jag inte vad de vill göra, sa han.

Annons
Publicerad 2019-06-14 08:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto