POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Atlético i samtal med rivalen: "Berett att betala 400 miljoner"

Tidigare i veckan uppgav spanska AS att Marcos Llorente var en av 13 spelare som Real Madrid kunde tänka sig att sälja för att finansiera storsatsningen som just nu pågår, med köp av spelare som Eden Hazard, Luka Jovic och Ferland Mendy.

På lördagsförmiddagen skriver Cope att Atlético Madrid samtalar med Real Madrid om ett köp av Llorente, 24. Klubben ska då vara berett att betala omkring 40 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor, för hans signatur.

I år blev det blott sju ligamatcher för Llorente.

Publicerad 2019-06-15 kl 12:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå