POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Marcus Berg uppges aktuell för storklubb

Den svenske landslagsforwarden Marcus Berg är just nu klubblös, efter att nyligen ha tagit farväl av Al Ain i Förenade Arabemiraten.

32-åringen har den senaste tiden rapporterats vara intressant för grekiska Olympiakos och turkiska Denizlispor, men sista beskedet från grekisk media är att det inte blir någon flytt till just Olympiakos.

Nu sägs Berg vara aktuell för en storklubb i Turkiet istället. Takvim skriver att Fenerbahce har koll på svensken och att det nu är upp till tränaren Ersun Yanal att fatta beslut om klubben ska göra ett försök att värva Berg eller inte.

Nyligen berättade huvudpersonen för Fotbollskanalen att hans tanke är att vara kvar utomlands i ett eller två år till, för att sedan vända hem till IFK Göteborg.

– Jag tror att jag har kvar mer än två år på en bra nivå, så förhoppningsvis kan jag hålla ett bra tag till. Då är tanken att ta ett eller två år utomlands och sedan Blåvitt. Om jag får drömma blir det så, men sedan får man se om jag är skadefri. Som det känns just nu är jag i en sådan bra sits att det kommer bli svårt att tacka nej till något utomlands. Vi trivs utomlands så pass bra och när vi flyttar hem så kommer vi inte att flytta från Sverige igen. När vi väl har chansen att bo kvar utomlands är det rätt skönt, sa Berg under den nyss avslutade EM-kvalsamlingen.

Fenerbahce har vunnit den turkiska högstaligan 28 gånger. Under den gångna säsongen hade man det dock kämpigt och låg på nedflyttningsplats en bit in på spelåret. Till slut landade man på en sjätteplats i tabellen.

Publicerad 2019-06-17 kl 13:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto