POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Trots utspelet - United uppges räkna med att Pogba stannar

Paul Pogbas framtid är osäker i Manchester United. Fransmannen har under en längre tid uppgetts vara aktuell för en flytt från den engelska storklubben i sommar och uttalade sig under söndagen om att han är redo att lämna Premier League-klubben.

– Som du sa, det snackas en hel del. Jag har varit i United i tre år och det har båda varit bra saker men även sämre saker. Efter årets säsong, som var min bästa hittills, kan det kanske vara dags att testa på något nytt, sa han till reportrar under sin semester i Japan enligt engelska tidningen Daily Mirror. 

Men trots det utspelet, så ska United inte vara intresserat av att själva stjärnan.

Sky Sports rapporterar nu att United fortfarande förväntar sig att Pogba är kvar i klubben till nästa säsong. Uppgifterna gör gällande att klubben räknar med att behålla mittfältaren, då tränaren Ole Gunnar Solskjær ser Pogba som en viktig byggsten inför sin första hela säsong som manager i klubben.

Publicerad 2019-06-17 kl 10:24

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto