Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bröndby har nobbat Hrgota - men för fortsatt samtal med svensk back

Sillybloggen

Bröndby har sedan tidigare en svenskduo i föreningen – Simon Tibbling och Simon Hedlund – som båda under förra säsongen var med och förde den danska huvudstadsklubben till en fjärdeplats i Superligan.

Men till nästa säsong kan det bli ytterligare en svensk i föreningen.

Danska BT uppgav redan i slutet av maj att Bröndby är intresserat av att värva förre Elfsborg-backen Sebastian Holmén, som i förra veckan lämnade ryska klubben Dynamo Moskva vid kontraktets slut. Detta efter två och ett halvt år i klubben.

Nu uppger BT, i podden Transfervinduet, att Bröndby fortsatt för samtal med Holmén om en gemensam framtid. Däremot ska klubben ha tackat nej till en annan svensk – Branimir Hrgota som nyligen lämnade tyska klubben Eintracht Frankfurt vid kontraktets slut och efter knapp speltid under förra säsongen.

Annons

BT uppger också att förre Elfsborg-backen Johan Larsson, som i vintras lämnade Bröndby för spel i franska klubben Guingamp, kan vara aktuell för en comeback i Bröndby, då Guingamp tidigare i vår ramlade ur Ligue 1. Samtidigt fick Larsson även knapp speltid under våren i den franska klubben.

Publicerad 2019-06-18 07:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto