POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Bröndby har nobbat Hrgota - men för fortsatt samtal med svensk back

Bröndby har sedan tidigare en svenskduo i föreningen – Simon Tibbling och Simon Hedlund – som båda under förra säsongen var med och förde den danska huvudstadsklubben till en fjärdeplats i Superligan.

Men till nästa säsong kan det bli ytterligare en svensk i föreningen.

Danska BT uppgav redan i slutet av maj att Bröndby är intresserat av att värva förre Elfsborg-backen Sebastian Holmén, som i förra veckan lämnade ryska klubben Dynamo Moskva vid kontraktets slut. Detta efter två och ett halvt år i klubben.

Nu uppger BT, i podden Transfervinduet, att Bröndby fortsatt för samtal med Holmén om en gemensam framtid. Däremot ska klubben ha tackat nej till en annan svensk – Branimir Hrgota som nyligen lämnade tyska klubben Eintracht Frankfurt vid kontraktets slut och efter knapp speltid under förra säsongen.

BT uppger också att förre Elfsborg-backen Johan Larsson, som i vintras lämnade Bröndby för spel i franska klubben Guingamp, kan vara aktuell för en comeback i Bröndby, då Guingamp tidigare i vår ramlade ur Ligue 1. Samtidigt fick Larsson även knapp speltid under våren i den franska klubben.

Publicerad 2019-06-18 kl 07:53

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto