Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Mata stannar i United - skriver nytt flerårskontrakt

Sillybloggen

Juan Mata satt på ett utgående kontrakt med Manchester United. Men nu är det klart att 31-åringen fortsätter i klubben. United meddelade under onsdagen att spanjoren förlängt sitt kontrakt i ytterligare två år, med en option på att förlänga det med ett år till efter 2021.

– Jag ser fram emot att jobba med Ole (Gunnar Solskjær) och hans fantastiska tränarstab. Visionen de har för den här klubben är verkligen spännande och jag är så glad att vara en del av det, säger mittfältaren till klubbens hemsida.

Mata kom till United från Chelsea i januari 2014 och har gjort över 200 framträdanden, samtliga turneringar inräknade. Förra säsongen blev det sex mål och fyra assist på 32 matcher.

– Juan är det ultimata proffset och är en av de mest intelligenta spelarna jag har jobbat med. Han är ett gott exempel för våra yngre spelare och han förstår vad det innebär att vara en Manchester United-spelare och har omfamnat allt med den här klubben, säger tränaren Ole Gunnar Solskjær.

Annons

Publicerad 2019-06-19 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto