Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Elfsborg utesluter inte Keene-värvning: "Stänger inte dörren"

Sillybloggen

Den tidigare Elfsborg-spelaren James Keene har hållit igång med Elfsborg efter att det stod klart att han skulle lämna SuperSport United i Sydafrika. Till en början var inte tanken att klubben skulle knyta till sig britten och så ligger landet fortfarande. Däremot utesluter inte klubbchefen Stefan Andreasson att Keene kan komma spela i gulsvart i höst.

– Det var inte tanken från början, men det kan ändras snabbt i fotboll. Vi får göra en summering och stänger som sagt inte dörren. Men han har alternativ i Sydafrika också om jag förstår det rätt, säger Andreasson till GT.

Dessutom har klubben en situation där en anfallare kan komma att lämna. Pawel Cibicki har varit på lån under våren från Leeds och även om Elfsborg har en köpoption är ännu inte beslut fattat i om man vill behålla honom eller inte.

– Det lär ge sig den närmsta tiden. Det är tre parter som ska hitta en lösning. Även om man har en option brukar det bli en ny diskussion och nya förhandlingar, säger Andreasson till GT.

Annons
Publicerad 2019-06-20 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto