POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
48v

Klart: Back förlänger med Öis

Kalle Lindblad skriver nytt avtal med Örgryte. Den 27-årige mittbackens nya kontrakt gäller över ytterligare ett år, med option på förlängning men en säsong till.

– Jag vill börja med att säga att jag är väldigt tacksam och glad över att få förlänga mitt kontrakt med ÖIS. Det har varit ett knepigt år för mig i och med skadan, det känns som att min karriär har pausats. Men rehaben går bra och jag ligger lite före planeringen. Samtidigt gäller det att inte skynda på läkningen utan det får ta den tid det tar, men allt går i alla fall åt rätt håll. Jag ser fram emot att fortsätta följa och stötta laget från sidan och längtar tills jag själv kan vara med och bidra på planen, säger han i en kommentar på föreningens hemsida.

Publicerad 2019-06-20 kl 21:14

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto