POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Lukaku på väg bort - och United ställer in siktet på Brooks

Romelu Lukakus dagar i Manchester United kan vara räknade. Tidigare har tidningen La Gazzetta dello Sport rapporterat att belgaren ska varit överens med Inter om sitt personliga kontrakt – och det är uppgifter som även tabloiden The Sun skriver om under torsdagen. Enligt tidningen får anfallaren en lön på 180 000 pund i veckan, motsvarande drygt 2,1 miljoner svenska kronor. The Sun skriver att han ”kan lämna Manchester United för 75 miljoner pund”.

Samtidigt uppges United uppvakta Bournemouths David Brooks. Enligt tidningen är Bournemouth dock inte speciellt sugna på att sälja och man vill i så fall ha 50 miljoner pund för den 21-årige walesaren. Den offensive mittfältaren gjorde i fjol sju mål på 30 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-06-20 kl 07:42

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto