POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Milinkovic-Savic på väg till PSG

Enligt uppgifter till den serbiska tidningen Blic, så har Lazios Sergej Milinkovic-Savic nått en överenskommelse om att lämna den italienska huvudstaden för spel i Paris Saint-Germain. Tidningen skriver att parterna är överens om kontraktsdetaljerna och att övergången går in i sitt slutskede. Sajten Football-Italia, som hänvisar till Blic, uppger att kostnaden för köpet kommer att landa på runt 80 miljoner euro, en bit över 800 miljoner svenska kronor. Den 24-årige serbiske mittfältaren kom till Lazio från belgiska Genk 2015.

Publicerad 2019-06-25 kl 10:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå