Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Neymar muntligt överens med Barcelona

Sillybloggen

Den katalanska tidningen Sport är säker på sin sak. Tisdagens förstasida pryds nämligen av beskedet att den brasilianska PSG-stjärnan redan har en muntlig överenskommelse med Barcelona för de kommande fem säsongerna. Sport skriver att han, om affären blir verklighet, sänker sin nuvarande lön till hälften i förhållande till vad han i dag tjänar.

Tidigare har rapporter gjort gällande att Neymar velat lämna PSG, och att klubben i sin tur inte motsatt sig tanken att sälja under sommarens fönster, om ett tillräckligt högt bud kommer in. Barcelona har hela tiden nämnts som en trolig adress, och till och med Leo Messi ska, enligt tidningen El Mundo, bett president Bartoemu om att köpa tillbaka brassen.

Fortsatt återstår dock som bekant för Barcelona att komma överens med PSG om en övergångssumma för brassen. Och han kommer garanterat inte att bli billig. Neymar kostade PSG över 2,2 miljarder kronor då han lämnade och nyligen rapporterade franska Le Parisien att PSG den här gången vill ha hela 300 miljoner euro, motsvarande runt 3,2 miljarder svenska kronor, för sin stjärna.

Annons
Publicerad 2019-06-25 10:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto